Gevers Leuven Hout Timber Agency

Betrouwbare kennispartner

op zoek naar afnemers in nederland?

Gevers Leuven Hout | Timber Agency heeft een grote kennis van de Nederlandse houtsector en markt. We vertegenwoordigen als agentuur of verkoopkantoor een breed pallet aan houtzagerijen en schaverijen door heel Europa voor een brede, stabiele klantenkring. Onze klanten zijn onder andere Nederlandse hout- en bouwmaterialen handelaren, meubelmakers, aannemers, bouwbedrijven en tuinhout-bedrijven.

We onderscheiden ons door een persoonlijke benadering en de goede kennis van de handel. Door deze benadering bouwen we duurzame relaties en brengen we partijen met elkaar in contact. We zijn creatief, denken met alle partijen mee en begrijpen beide kanten van de business als geen ander. We houden van transparante communicatie en spreken duidelijke taal. Omdat wij de relatie een heel belangrijk aspect vinden in onze samenwerkingen, bezoeken wij onze klanten regelmatig. Ook de relatie met de houtzagerijen en schaverijen is voor ons zeer belangrijk en daarom bezoeken wij elkaar met regelmaat.

INFORMATIE AANVRAGEN

Wilt u uw business uitbreiden op de Nederlands markt dan zijn wij dé geschikte partij voor u. Wij komen graag bij langs voor een kennismaking. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een kennismaking in te plannen.

Maak je keuze

adres

Baarnsche Dijk 4D
3741 LR Baarn
The Netherlands

TELEFOON

+31 (0)35-603 55 90