nieuw – exclusief – nieuw

eko plaatmateriaal

Gevers Leuven Hout | Timber Agency heeft onlangs een exclusief product aan ons assortiment toegevoegd. Binnenkort kunt u hierover meer informatie vinden op de site.

EKO stroplaten zijn ecologische en dampdoorlatende bouwplaten. Ze worden bij hoge temperaturen en onder hoge druk geperst tot een kern van samengeperst stro zonder gebruik te maken van bindmiddelen en omsloten met gerecycled karton. Het materiaal is 100% natuurlijk, volledig recyclebaar bouwmateriaal dat geschikt is als permanent onderdeel van een gebouw.

Samengeperst stro in de Stro-platen maakt het mogelijk om warmte te accumuleren. Gebouwen gemaakt van deze platen zijn beter bestand tegen snelle temperatuurschommelingen en besparen daardoor op verwarmingskosten. De warmtecapaciteit van de platen is bovendien een van de belangrijkste redenen waarom veel bouwbedrijven en investeerders voor dit product kiezen. Een andere zeer belangrijke factor is een snelle oplevering. De efficiëntie van het bouwen met deze boardsystemen vermindert de bouwtijd op de bouwplaats, wat leidt tot aanzienlijke besparingen bij elk bouwproject. Daarnaast hebben de platen uitstekende isolerende en akoestische eigenschappen en is het een ecologisch product gemaakt van een duurzame grondstof (stro).

+31 (0)85 236 9000

Gevers Leuven Hout | Houtagent in Europees naaldhout en eikenhout
Gevers Leuven Hout | Houtagent in Europees naaldhout en eikenhout